Vacatures

Bedrijfsprofiel St. Nicolaaslyceum

Als open katholieke school staat het Nicolaas in de traditie van een sociale samenleving met aandacht voor mensen en hun omgeving. Wij staan positief tegenover religie in brede zin en geloven in een samenleving waarin wij als mensen elkaar helpen en zorg hebben voor elkaar.

Het St. Nicolaaslyceum kiest voor goed onderwijs dat uitdaagt en eisen stelt aan leerlingen. Daarbij moeten leerlingen kunnen kiezen waar ze goed in zijn. Daarom bieden wij veel verschillende keuzemogelijkheden aan. Wij hebben o.a. sport- en cultuurklassen en tweetalig onderwijs. Leerlingen kunnen zich alleen ontwikkelen als zij zich goed voelen en gewaardeerd worden. Daarom vinden wij naast goed onderwijs, zorg en begeleiding essentieel.

Wij zijn een moderne school waar wij waarden en normen aan leerlingen willen meegeven. Die hebben ze nodig om op een goede manier in het leven te staan: waarden, moderne opvattingen, ruimdenkendheid en duidelijke regels. We willen onze leerlingen kennis en inzicht bieden om hun weg te kunnen vinden: nieuwe kennis verwerven, jezelf ontdekken, leren leven met de mensen om je heen en hierin je verantwoordelijkheid nemen, ook voor anderen.

De basis voor een goede school is een veilige school. En een veilige school voor alle leerlingen en alle medewerkers betekent dat we optreden tegen niet-sociaal gedrag, zoals pesten en dat iedereen zichzelf kan zijn ongeacht religie, afkomst, uiterlijk of geaardheid. Alleen als je je veilig voelt en jezelf kan zijn, kan je groeien. Daarbij hoort dat wij onze leerlingen kennen en dat docenten en leerlingen zich thuis voelen op het Nicolaas.Docent natuurkunde

Functieomschrijving
Wij zoeken een enthousiaste docent natuurkunde per 1 augustus 2017.

Algemeen

 • Dienstverband: tijdelijk met uitzicht op vast
 • Uren: 1,0 fte
 • Opleidingsniveau: WO of HBO+
 • Carrièreniveau: Ervaren
 • Functie-eisen

 • Eerstegraads, is een vereiste
 • Ervaring in het VO
 • Inschaling in LD behoort tot de mogelijkheden afhankelijk van bevoegdheid en ervaring.

  Informatie
  Voor deze functie kunt u contact opnemen met de heer R. Schrama, rschrama@nicolaas.nl tel. 020-6445151

  Sollicitatie
  U kunt uw reactie sturen vóór 26 juni 2017 naar Elly Constandse: econstandse@nicolaas.nl