Updates van het Nicolaas

Het Nicolaas trekt volle zalen

Op 10 januari vond de eerste voorlichtingsavond plaats op het St. Nicolaaslyceum, bedoeld voor kinderen uit groep 8 en hun ouders. We voelden ons vereerd met de overweldigende opkomst.


We werden eerlijk gezegd nogal overvallen door alle belangstelling. Niet iedereen had zich namelijk aangemeld en veel mensen kwamen spontaan langs. Al improviserend hebben we geprobeerd toch een goed beeld te geven van onze school. Eerst vond er een korte presentatie plaats door de rector en de afdelingsleider van de eerste klas. Daarna kregen alle aanwezigen de gelegenheid vrij rond te lopen door het gebouw.

Nog twee avonden

Op 17 en 25 januari vinden er nog twee voorlichtingsavonden plaats. Daar is op dit moment nog genoeg plaats. Inschrijven kan hier.

Open Dag

Onze voorlichtingsavonden zijn bedoeld als korte introductie, om toekomstige brugklassers en hun ouders een globaal beeld te geven van onze school. Wie echter meer wil weten over de lessen en de profielen of een praatje wil maken met docenten en leerlingen is van harte welkom op onze Open Dag. Inschrijven is dan niet nodig, iedereen kan zo binnenlopen.

Media
  • Voorlichting Nicolaas 1.jpg
  • Voorlichting Nicolaas 2.jpg
  • Voorlichting Nicolaas 3.jpg
  • Voorlichting-Nicolaas-4.jpg
  • Voorlichting-Nicolaas-5.jpg