Updates van het Nicolaas

Aanmelden voor jaar 1
Het is niet meer mogelijk om je aan te melden voor het  eerste jaar van schooljaar 2019-2020. Heb je je aangemeld voor de matching? Dan hoor je op 4 april naar welke school je gaat.

Voorkeurslijst ingevoerd

Je hebt je misschien onlangs aangemeld bij ons op school, samen met (een van) je ouders. We hebben toen je voorkeurslijst ingevoerd in het centrale computersysteem van de gemeente en het OSVO.

Matching

Na de aanmeldperiode controleren de middelbare scholen de gegevens van alle leerlingen in ELK, het matchings- en plaatsingssysteem. Daarna vindt de matching plaats.

Op 4 april weet je het!

Op 2 april ontvang je een mail met een link, deze link geeft op 4 april om 15:30 uur toegang tot de uitslag van de matching.

Op het Nicolaas geplaatst, en dan?

Je krijgt nog diezelfde week per post een officiële plaatsingsbrief. Daarin nodigen we je ook uit voor de kennismakingsmiddag in juni, waarop je je nieuwe klasgenoten en je mentor leert kennen. Verder zullen we je vragen om digitaal allerlei informatie over jezelf aan ons door te geven.

Weetjes voor je ouders

We volgen net als andere scholen in Amsterdam de kernprocedure voor aanname.

Bezoek je nu een school buiten Amsterdam of heb jij of heeft een van je ouders een andere dringende vraag over toelating of aanmelding? Neem dan contact op met de afdelingsleider van de eerste klas, Renske Dahlhaus.