Updates van het Nicolaas

Voorlichting aan 8e groepers

Zit je op de basisschool en heb je interesse in onze school? Meld je dan aan voor een van onze voorlichtingsavonden of online presentaties.

Voorlichtingsavonden

We hebben drie online voorlichtingsavonden, op donderdag 20,  dinsdag 25 en woensdag 26 januari. Ze duren elk één uur (19.00-20.00 uur): eerst vertellen de rector, de afdelingsleider van de eerste klas en een paar leerlingen je meer over de school en daarna kunnen jij of je ouders vragen stellen via een chat. Schrijf je hier in!

Online presentaties mét chat

Helaas kan de Open Dag dit jaar niet doorgaan. Wel geven we op zaterdag 29 januari online presentaties over het tweetalig onderwijs, de cultuur+klas en de sport+klas. Je hoort dan meer over deze 'profielklassen' en kunt vragen stellen via de chat. Ook is er een moment waarop je (algemene) vragen kunt stellen aan de afdelingsleider.  

Een dag van tevoren verschijnen hier linkjes, waarmee je op het juiste tijdstip kunt meekijken en vragen kunt stellen. Je hoeft je niet van tevoren in te schrijven. Eén klik en je zit erin.

Digitaal programma zaterdag 29 januari

Hoe laat

Wat

Voor wie

 11.00 uur   

presentatie + vragenuurtje
tweetalig onderwijs 

havo-, havo/vwo- of
vwo-advies

12.00 uur

presentatie + vragenuurtje
sport+klas

vwo-advies

 13.00 uur

presentatie + vragenuurtje
cultuur+klas 

havo- of
havo/vwo-advies

14.00 uur

(algemene) vragen stellen
aan de afdelingsleider 

iedereen

 

 


Hebt u als ouder een dringende vraag?
Stuur dan een mail naar Renske Dahlhaus, afdelingsleider van de eerste klas.U en uw kind vinden ook veel informatie in
onze virtual tour en brugklasbrochure, die hieronder staan. En hebt u de webpagina's onze lessen en eerste klassen al gezien? Vergeet ook ons Instagram-account niet.