Updates van het Nicolaas

Kamperen aan zee

Introductiekamp_klas 2_St. Nicolaaslyceum_sept 2020

De meeste tweedeklassers gingen onlangs op kamp. Het groepsgevoel werd elke dag sterker.


Introductie
Het introductiekamp van klas 2 duurde drie dagen en was vooral bedoeld om een positief groepsgevoel te krijgen en goed te leren samenwerken. Begin september gingen eerst 2Va, 2Vb en 2Hb op stap. Daarna volgden 2Ha en 2Vs. De tweetalige klassen gaan hopelijk later dit schooljaar nog op uitwisseling. 

Surfen op zee
De leerlingen vertrokken ’s ochtends op de fiets naar het strand van Bloemendaal of Wijk aan Zee. Vlakbij zee logeerden ze in tenten op een camping of kampeerterrein. Het feit dat iedereen heel gedisciplineerd was, nam niet weg dat er 's nachts wel eens werd overgelopen van de ene tent naar de andere... Op dag twee was er een actief programma op het strand. De sfeer was erg goed. Veel leerlingen vonden het surfen geweldig! En het weer zat mee, dat hielp ook.

Iedereen bedankt
Op de derde ochtend lieten we vermoeide, maar tevreden leerlingen achter na een prachtig en gezellig kamp. Iedereen bedankt, vooral de ouders die als bezemwagen fungeerden of de bagage haalden en brachten. Zonder jullie was het niet gelukt!  

Andrea van As
Afdelingsleider klas 2                                                                                          

Media
  • Introductiekamp-klas-2Ha_1
  • Introductiekamp-klas-2Ha_2
  • Introductiekamp-klas-2Ha_3