Updates van het Nicolaas

International Stream: 26 toppers

Uitreiking International Stream_St. Nicolaaslyceum

Onlangs kregen de leerlingen van lichting 2018-2020 eindelijk hun certificaat International Stream.


Uitgesteld
Vanwege corona waren zowel de examens voor Cambridge Advanced en Cambridge Proficiency als die voor het vak Global Perspectives uitgesteld. Daarom konden de leerlingen van lichting 2018-2020 pas op 20 april hun felbegeerde International Stream-certificaat met bijbehorende diploma’s in ontvangst nemen. 

Toch nog feestelijk
Helaas konden ouders en andere belangstellenden er niet bij aanwezig zijn, maar gelukkig maakte Marcel Kerkvliet de uitreiking via een live stream voor iedereen thuis zichtbaar. Met een optreden van Meryem Basoglu, een hapje en een drankje en een prachtige groepsfoto op 1,5 meter afstand door Paul Oussoren werd het toch nog een feestelijke gelegenheid.

Ambitieus, bevlogen en creatief
We zijn enorm trots op de 26 leerlingen. Ze zijn niet alleen allemaal met vlag en wimpel geslaagd voor hun examens, maar hebben ook laten zien dat ze ambitieus, bevlogen en creatief zijn en goed kunnen samenwerken. We gaan er daarom van uit dat ze hun eindexamen net zo succesvol zullen afronden als het International Stream-programma en dat we in de toekomst nog veel van hen zullen horen. 

Namens de docenten Laura van Deventer, Pien Maas, Cathelijne Spelt en Bregtje van Dam van harte gefeliciteerd met jullie prestatie!

Media
  • International Stream_1
  • International Stream_2