Updates van het Nicolaas

Zet 'm op

Start schooljaar 2021-2022

Inmiddels zijn alle leerlingen met de lessen begonnen. We wensen jullie een goede start en een fijn schooljaar!


Erin komen
Na zo’n lange vakantie moet je er altijd weer even inkomen. Maar het is ook spannend en leuk: een nieuwe klas, met andere uitdagingen en wellicht nieuwe docenten of leerlingen. Sommigen van jullie doen dit jaar eindexamen; voor diegenen is het een extra belangrijk jaar.

Steeds meer mogelijk
Helaas gelden er nog steeds strikte coronaregels. We stellen het op prijs als je voorzichtig blijft en jezelf tijdig test, hoe vervelend dat ook is. Het dragen van een mondkapje blijft voorlopig ook iets wat we echt moeten volhouden. We hopen natuurlijk dat de pandemie afneemt en dat er op den duur weer wat regels losgelaten kunnen worden. Gelukkig kunnen de brugklassers hun jaarlijkse picknick in het Beatrixpark gewoon houden. Het zou mooi zijn als we ook weer reizen kunnen gaan organiseren, maar dat hangt af van de ontwikkelingen. De voorbereidingen voor het tweedeklaskamp zijn in volle gang en we gaan ervan uit dat zij over een paar weken naar de kust vertrekken. Verder duimen we dat de derdeklassers in april naar de Ardennen gaan.

In het ritme
Maar eerst maar eens lessen volgen en in het ritme komen van vroeg opstaan, huiswerk maken en toetsen voorbereiden. Zorg allemaal dat je er snel inzit. Tenslotte geldt nog altijd: een goed begin is het halve werk!
Media
  • Nicolaas-AlleenWEB-2020-6